Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

V Koutskej pivárni vás medzi 11-tou a 14-tou hodinou radi privítame na obed – v pracovných dňoch ponúkame denné menu, možete si vybrať z troch jedál. Pozrite denné menu na aktuálny týždeň.


  • Denné menu 25 týždeň

    PONDELOK

    Hrášková s mätou

    a) 150g Pečené kuracie stehno a la Bažant, vidiecke zemiaky, kyslá uhorka

    b) 200g Špenátový prívarok , volské oko, varené zemiaky

    c) 200g Waldovfský šalát

    UTOROK

    Vývar z kačacích drobkov, zelenina , rezance

    a) 150g Bravčové pečené, kapusta, knedľa

    b) 200g Zapekaná brokolica s karfiolom

    c) 200g Cícer kari „ Channa Massala“ šalát

    STREDA

    Špenátová polievka

    a) 150g Španielsky vtáčik (hovädzí ) ryža, cvikla

    b) 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka

    c) 200g Špenátovo – tekvicový šalát so šamióňónmi dressing s modrého syra

    ŠTVRTOK

    Šošovicová o zeleninou

    a) 150g Plnený kapustný list v paradajkovej omáčke, varené zemiaky

    b) 200g Pečené batáty s modrým syrom

    c) 200g Natural rizoto „ Risi Bisi „ šalát

    PIATOK

    Vajíčková s pohánkou

    a) 150g Vyprážaný plnený rezeň (bryndza, slanina, cibuľa )

    b) 200g Bryndzové halušky s/bez slaninky

    c) 200g Toskánsky šalát, opekaná bageta

    Zdieľaj