Denné menu 30.1. – 3.2.

 

PONDELOK

Paradajková so syrom

a) 150g Kurací steak zapečený s paradajkou, mozzarelou, ryža, šalátik

b) 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka

c) 200g Pohánkovo – cviklové rizoto, rukolový šalát

UTOROK

Slepačí vývar

a) 150g Plnený kapustný list, paradajková omáčka, šťuchané zemiaky

b) 200g Špenátové lasagne, parmezán, šalátik

c) 200g Natural rizoto s klíčkami, cherry paradajkami, orechami

STREDA

Toskánska fazuľová

a) 150g Cigánska pečienka s viedenskou cibuľkou, hranolky, kyslá uhorka

b) 200g Bryndzové halušky s/bez slaninky

c) 200g Marinované tofu z grilu, zeleninové pyré

ŠTVRTOK

Gulášová polievka

a) 150g Jemne pikantné bravčové kotlety, paradajkové chutney, ryža, kyslá obloha

b) 200g Vyprážaná ryba “Orly“ , varené zemiaky, bylinkový dresing

c) 200g Ružičkový kel so zeleninou na bylinkovej omáčke, natural ryža

PIATOK

Vajíčková s rascou

a) 150g Kurací Gordon Blue, zemiakové pyré, kompót

b) 200g Hubové rizoto, parmezán, šalátik

c) 200g Celozrnné cestoviny s grilovanou zeleninou

Zdieľaj