Denné menu 49 týždeň

PONDELOK

Zemiaková na kyslo

a) 150g Bravčové soté, pečené zemiaky

b) 200g Bryndzové pirohy, pečená cibuľka, smotana

c) 200g Listový šalát s orechami, jablkami, mrkvou, preliaty medovým dresingom

UTOROK

Slepačí vývar s rezancami

a) 150g Moravský vrabec, domáca knedľa

b) 200g Cuketovo – mrkvové cestoviny, parmezán

c) 200g Ovocné guľky s vanilkovým krémom

STREDA

Fazuľová na kyslo

a) 150g Obrátený bravčový rezeň, zemiaková kaša, červená repa

b) 200g Šošovicový prívarok so zeleninovou fašírkou

c) 200g Falafel na listovom šaláte, dresing

ŠTVRTOK

Karfiolová krémová

a) 150g Marinované pečené kuracie krídla, opekané zemiaky

b) 200g Vyprážaný syr, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka

c) 200g Ryžový nákyp s ovocím preliaty ovocnou šťavou

PIATOK

Sedliacka polievka

a) 150g Hovädzie rezance na červenom víne, ryža, šalátik

b) 200g Zemiaková placka s restovanou pečienkou, posypaná syrom

c) 200g Miešaný listový šalát s vyprážanými kúskami enciánu, dresing

Zdieľaj