Denné menu 4 týždeň

PONDELOK

Hŕstková polievka

a)200g Kuracie soté na mexický spôsob, ryža

b)200g Šošovicové guľky, listový šalát, dresing

UTOROK

Slepačí vývar

a) 200g Bravčové plátky na smotanovej omáčke, šťuchané zemiaky

b) 200g Brokolicové fašírky na zeleninovom pyré

STREDA

Cesnaková krémová polievka s krutónmi

a) 200g Hovädzie rezance na červenom víne, ryža, šaláti

b) 200g Zemiakové placky plnené grilovanou zeleninou preliate dresingom

ŠTVRTOK

Šošovicová polievka so zeleninou

a) 200g Grilované kuracie krídla, pečené zemiaky

b) 200g Mäsové guľky s bazalkovou omáčkou, pečené zemiaky

PIATOK

Karfiolová krémová polievka

a) 200g Bravčový vyprážaný rezeň so slovenským šalátom

b) 200g Cestoviny s listovým špenátom na smotane, parmezán

Zdieľaj