Denné menu 4 týždeň

PONDELOK Rascová s vajcom

200g A Hovädzia roštenka s viedenskou cibuľkou, ryža, čalamáda

250g B Fusili s omáčkou z modrého syra, kuracím mäsom, parmezán

250g C Šalát s vyprážanými kúskami enciánu, dresing

UTOROK Kulajda

180g A Zapekané kuracie prsie syr, broskyňa, zemiaková kaša
200g B Marinované tofu s batátovým pyré, šalátik
180g C Mrkvovo-cuketové rizoto, parmezán, šalátik
STREDA Slepačí vývar s rezancami
180g A Plnený bačovský rezeň (bryndza, slanina, cibuľa) opekané zemiaky
250g B Encián v černohorskom cestíčku, varené zemiaky, šalátik
250g C Humus so zeleninovými tyčinkami, tortila
ŠTVRTOK Kelová so zemiakom
200g A Pečené kura na kyslej kapuste, varené zemiaky
300g B Bryndzové halušky so slaninou
200g C Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, domáca tatárska
PIATOK Šošovicová na kyslo
200g A Bravčový rezeň, slovenský šalát
200g B Špagety Carbonara s parmezánom
250g C Mini rybacie fašírky na listovom šaláte, dresing

Zdieľaj