Denné menu 39 týťdeň

PONDELOK Zemiaková na kyslo
200g A Kurací steak s červenou fazuľou, ryža, šalátik
250g B Gnochi so syrovou omáčkou a pečené chery paradajky

UTOROK Šošovicová so zeleninou
180g A Grilované rebrá, pečené zemiaky, kyslá obloha
250g B Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a pažitkou
STREDA Slepačí vývar s rezamcami
180g A Pečená fašírka, zemiaková kaša, kyslá uhorka
250g B Cuketovo-mrkvové rizoto, šalátik, parmezán
ŠTVRTOK Kelová s párkom
200g A Údené mäso, hrachová kaša, chlieb
300g B Tekvicové placky, listový šalát, dresing
PIATOK Hrášková s haluškami
200g A Moravský vrabec, kapusta, knedľa
200g B Pečený heik, miešsný šalát, domáce pesto

Zdieľaj