Denné menu 34 týždeň

PONDELOK

Šošovicová polievka

a) 150g Kuracie medailónky, omáčka zo zeleného korenia, opekané zemiaky

b) 200g Mrkvovo – cuketové rizoto, parmezán

c) 200g Pečená tekvoca na hráškovom pyré

UTOROK

Slepačí vývar

a) 150g Bravčový perkelt, halušky

b) 200g Vyprážané rybie filé, slovenský šalát

c) 200g Natural rizoto, karfiol, cícer, sušené paradajky, šalát

STREDA

Šampionová krémová

a) 150g Bravčové rezance s hríbovou omáčkou, šťuchané zemiaky

b) 200g Zapekaná brokolica s karfiolom, varené zemiaky, kyslá uhorka

c) 200g Jarný šalát s grilovanou šošovicou, jogurtový dresing

ŠTVRTOK

Zemiaková na kyslo

a) 150g Sviečková na smotane, domáca knedľa

b) 200g Gnochi s nivovou omáčkou, pečené cherry paradajky

c) 200g Opečené tofu, mrkvovo – zelerové pyré

PIATOK

Kapustová s klobáskou

a) 150g Plnená pečená fašírka, zemiaková kaša, uhorkový šalát

b) 200g Palacinka, plnená čerstvým špenátom a ricotou

c) 200g Tekvicovo – špargľové rizoto z pohánky

Zdieľaj