Denné menu 26 týždeň

PONDELOK

Paradajková so syrom

a) 150g Kurací Gordon Bleu, ryža, kyslá uhorka

b) 200g Špagety Aglio Olio, parmezán

c) 200g BBQ zapečená fazuľa, natural ryža, šalát

UTOROK

Kurací vývar s rezancami

a) 150g Segedínksy guláš, domáca knedľa

b) 200g Grilovaný encián s brusnicami, toast, šalátik

c) 200g Grilované tofu v marináde, zapečená polenta so sušenými paradajkami

STREDA

Frankfurtska

a) 150g Bravčový steak Holstein s volským okom, zemiakové pyré

b) 200g Vyprážaný šampiňóny, varené zemiaky, tatarska omáčka

c) 200g Grilovaný Heik, listový šalát, dresing

ŠTVRTOK

Hlívová a la držková

a) 150g Hovädzie stroganov, ryža, kyslá uhorka

b) 200g Brokolicové krokety s nivou, zemiakové pyré

c) 200g Jemné pikantné šampiňony na víne, zeleninové pyré

PIATOK

Zeleninová letná polievka

a) 150g Marinované pečené rebrá, opekané zemiaky, kyslá obloha

b) 200g Domáca pizza so sušenými paradajkami a olivami

c) 200g Šošovicové fašírky s grilovanou zeleninou a mätovo bylinkovým dressingom

Zdieľaj