Denné menu 25 týždeň

PONDELOK

Hrášková s mätou

a) 150g Pečené kuracie stehno a la Bažant, vidiecke zemiaky, kyslá uhorka

b) 200g Špenátový prívarok , volské oko, varené zemiaky

c) 200g Waldovfský šalát

UTOROK

Vývar z kačacích drobkov, zelenina , rezance

a) 150g Bravčové pečené, kapusta, knedľa

b) 200g Zapekaná brokolica s karfiolom

c) 200g Cícer kari „ Channa Massala“ šalát

STREDA

Špenátová polievka

a) 150g Španielsky vtáčik (hovädzí ) ryža, cvikla

b) 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka

c) 200g Špenátovo – tekvicový šalát so šamióňónmi dressing s modrého syra

ŠTVRTOK

Šošovicová o zeleninou

a) 150g Plnený kapustný list v paradajkovej omáčke, varené zemiaky

b) 200g Pečené batáty s modrým syrom

c) 200g Natural rizoto „ Risi Bisi „ šalát

PIATOK

Vajíčková s pohánkou

a) 150g Vyprážaný plnený rezeň (bryndza, slanina, cibuľa )

b) 200g Bryndzové halušky s/bez slaninky

c) 200g Toskánsky šalát, opekaná bageta

Zdieľaj