Denné menu 24 týždeň

PONDELOK

Brokolicová krémová

a) 150g Kuracie prsia plnené hríbovou plnkou, ryža, cvikla

b) 200g Bryndzové pirohy, opekaná cibuľka, kyslá smotana

c) 200g Šalát „La bomba“ (fazuľové lúsky, cherry paradajky, vajíčko, tekvicové semiačka, ľadový šalát a rosso šalát)

UTOROK

Slepačí vývar s pečeňovými knedličkami

a) 150g Koložvárska kapusta, varené zemiaky

b) 200g Tekvicové placky, dresing, šalátik

c) 200g Letné celozrnné penne s čerstvou zeleninou

STREDA

Toskánska fazuľová

a) 150g Pečená krkovička na čiernom pive, zemiaková kaša, kyslá uhorka

b) 200g Baklažánovo-ricottové ravioli

c) 200g Rukolový šalát z pečenej červenej repy a feta syrom

ŠTVRTOK

Francúzska cibuľačka

a) 150g Čevapčiči, cibuľa, horčica, pečené zemiaky

b) 200g Dubákové rizoto s parmezánom, šalátik

c) 200g Tofu a´la stroganoff s hríbmi, natural ryža

PIATOK

Letná zeleninová

a) 150g Pečené marinované rebrá, opek. zemiaky, čalamáda

b) 200g Vyprážaný oštiepok, varené zemiaky, tatarská omáčka

c) 200g Šalát so šošovicou a quinoa, pečená tekvica, petržlenové čipsy, limetkový dresing

Zdieľaj