Denné menu 21 týždeň

PONDELOK

Cesnakova s krutónmi

a) 150g Kurací steak, pečená zelenina, zemiaková kaša, šalát

b) 200g Hríbové rizoto, parmezán, šalát

c) 200g Grilovaný kozí syr s cviklovým pyré, rukola

UTOROK

Slepačí vývar s rezancami

a) 150g Cigánska pečienka, opekaná cibuľka, pečené zemiaky na rozmaríne

b) 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárka omáčka

c) 200g Natural tekvicové rizoto s modrým syrom, šalát

STREDA

Kulajda

a) 150g Lúskovo – zemiakový prívarok na kyslo s fašírkou, chlieb

b) 200g Domáce tagliatelle Carbonara

c) 200g Cícerové kari „ Chana Masala“ natural ryža, šalát

ŠTVRTOK

Špargľová so zeleninou

a) 150g Hovädzie soté na burgunskom červenom víne (vajíčko, kyslá uhorka) ryža

b) 200g Zemiakové gnocchi so špenátom, cherry paradajky, jarná cibuľka

c) 200g Šalát s pečenou cviklou, bylinkový dresing, bagetka

PIATOK

Frankfurtská polievka

a) 150g Vyprážaný plnený bravčový rezeň ( bryndza, cibuľa, slaninka) vidiecke zemiaky, čalamáda

b) 200g Francúzke zemiaky s /bez klobásky, kyslá uhorka

c) 200g Varená špargľa na pohánkovej kaši, šalát

Zdieľaj