Denné menu 20 týždeň

PONDELOK

Hŕstková jarná polievka

a) 150g Kurací gyros, Tzatziki reďkovkovo – uhorkové, ryža

b) 200g Špagety s mazzarelou, cherry paradajkami a rukolou

c) 200g Dusený ružičkový kel v paradajkovej omáčke s fazuľkami, celozrnná natural ryža

UTOROK

Slepačí vývar s rezancami

a) 150g Zemiaková placka plnená bravčovým soté, posypaná syrom, šalátik

b) 200g Vyprážaný údený oštiepok, varené zemiaky, tatárska omáčka

c) 200g Pohánkové rizoto s pečenou cibuľkou, šalát

STREDA

Francúzka cibuľová s opečeným toastom

a) 150g Bravčový steak jemne pikantné paradajkové chutney, šťuchané zemiaky s cibuľkou

b) 200g Slovenské domáce bryndzové pirohy, opečená cibuľka, kyslá smotana

c) 200g Celozrnný kuskus s červenou šošovicou a hubami, šalátik

ŠTVRTOK

Paradajková so syrom

a) 150g Segedínsky guláš, domáca knedľa

b) 200g Červené rizoto s koreňovou zeleninou a hubami, cviklový šalát

c) 200g Hráškovo – batátové fašírky v domácej strúhanke

PIATOK

Zeleninovo hríbová s mrveničkou

a) 150g Pečené marinované grilované rebrá, opekané zemiaky, čalamáda

b) 200g Pečená treska na baby špenáte a pečenej tekvici, zemiakové pyré

c) 200g Grécky šalát, celozrnná bageta

Zdieľaj