Denné menu 20 týždeň

PONDELOK Šošovicová na kyslo

200g A Kuracie prsia na slaninke, ryža, šalátik

250g B Cous cous s grilovanou zeleninou

250g C Listový šalát s kúskami enciánu, dresing

UTOROK Zeleninová s mrvenicou

180g A Bravčový plátok na viedenský spôsob, pečené zemiaky
200g B Cuketovo-mrkvové penne s parmezánom
180g C Grilované krídielka na šaláte, hranolky
STREDA Slepačí vývar s rezancami a mäsom
180g A Kuracie stehná na kyslej kapuste, varené zemiaky
250g B Špagety bolognese posypané syrom
250g C Tris plnené cuketa zapečená so syrom, šalátik
ŠTVRTOK Zemiaková kulajda
200g A Restovaná kuracia pečeň na cibuľke, ryža, kyslá uhorka
300g B Kuracie prsia v parížskom cestíčku, varené zemiaky
200g C Zeleninové lasagne, šalátik
PIATOK Mrkvová krémová
200g A Znojemské bravčové, tarhoňa, kyslá uhorka
200g B Kelový prívarok, pečená klobása, chlieb
250g C Kuracie nugetky na šaláte, dresing

Zdieľaj