PONDELOK
Šošovicová so zeleninou
a)200g Zapekané kuracie prsia s paradajkou, syrom, ryža
b)200g Bryndzové pirohy so slaninkou, cibuľkou, preliate kyslou smotanou
UTOROK
a)200g SVIATOK ZATVORENÉ
b)200g
STREDA
Mrkvovo pórová krémová polievka
a) 200g Bravčová krkovička na čiernom pive, šťuchané zemiaky, kyslá čalamáda
b) 200g Šparglové rizoto s rukolou a cherry paradajkami, parmezán
ŠTVRTOK
Slepačí vývar s rezancami
a) 200g Hovädzí guláš, domáca knedľa
b) 200g Cícerové kari s tortilou, šalát
PIATOK
Šampiňonová krémová
a) 200g Bravčový steak s volským okom preliati demiglas omáčkou, zemiaková kaša
b) 200g Mrkvovo – cuketové penne s parmezánom