Denné menu 16 týždeň

UTOROK

Jarná zeleninová s mrveničkou

a) 150g Kurací steak s viedenskou cibuľkou, sťuchané zemiaky, kyslá uhorka

b) 200g Bryndzové pirohy so slaninkou/ bez kyslá smotana

c) 200g Pečená cvikla s kozím syrom, toast

STREDA

Slepačí vývar s rezancami

a) 150g Bravčový steak „ Holštejn „ s volským okom , ryža, cvikla

b) 200g Tekvicové placky, dresing

c) 200g Šampiňonové soté, natural ryža, šalát

ŠTVRTOK

Gulášová polievka

a) 150g Morčacie ragu na červenom víne, brokolicovo – zemiakové pyré

b) 200g Vyprážaný encián, brusnicová omáčka, hranolky

c) 200g Cuketovo – mrkvové rizoto, šalát

PIATOK

Fazuľová so zeleninou, rezance

a) 150g Jemne pikantné bravčové kotlety, paradajkové chutney, ryža

b) 200g Špagety so smotanovo – špenátovou omáčkou, parmezánové hobliny

c) 200g Grilovaná ryba, hráškové pyré, šalát

Zdieľaj