Denné menu 16.1. – 20.1.

Monday, 16 January
Kelová so zemiakmi
a) 150g Kuracie plátky, syrová omáčka, pečené zemiaky, čalamáda
b) 200g Dubákové rizoto, parmezán, šalátik
c) 200g Kuskus, grilovaná zelenina, šalátik
Tuesday, 17 January
Slepačí vývar s rezancami
a) 150g Moravský vrabec, dusená kapusta, domáca knedľa
b) 200g Zeleninové lasagne
c) 200g Zapekaná brokolica s karfiolom zemiakmi, šalátik
Wednesday, 18 January
Hrachová s údeným mäsom
a) 150g Pečené kuracie stehno, ryža, kompót
b) 200g Francúzke zemiaky, kyslá uhorka
c) 200g Fazuľový eintopf, opečený toust
Thursday, 19 January
Domáca kapustnica
a) 150g Bravčový tokáň s hríbikmi, tarhoňa, cvikla
b) 200g Fisch and Chips
c) 200g Natural rizoto so špenátom, cherry paradajkami a pórikom
Friday, 20 January
Šošovicová na kyslo
a) 150g Grilované rebrá v marináde, pečené zemiaky, kyslá obloha
b) 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka
c) 200g Tekvicové pyré , grilovaná zelenina, šalátik

Zdieľaj